Okulumuz Hakkında

Hacıpazar İlkokulu
HACIPAZAR KÖYÜ HACIPAZAR KÜME EVLERİ HACIPAZAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 125 ERBAA / TOKAT
03567281688
0
https://hacpazarilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Sosyal ve sportif alanlarda ilçe ve ilimizde model alınan, Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Eğitim ve öğretimde iyiyi değil mükemmeli hedefleyen, bir OKUL olmaktır.

MİSYON

TEMEL MİSYONUMUZ : Kültürlü, bilgi düzeyi yüksek ve sahip olduğu bilgiyi kullanabilen, sosyal,Türk milli eğitim temel kanunu´nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılapları´nı benimsemiş,özgüven sahibi, sorun çözebilen ve sorun çözmede sorumluluk alabilen, katılımcı ve paylaşımcı bireyler yetiştirmektir. ALT HEDEF : Orta öğretime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak, sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline dönüştürmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :14
Öğrenci :43
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :70
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

TEKLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

08.50 - 15.30

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 89 km, ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hacıpazar köyü, Erbaa - Amasya asfaltı üstünde, ovaya hakim bir yerde kuruludur. Doğusunda Değirmenli Kasabası, Batısında Çalkara, Kuzeyinde Çevresu, Güneyinde Akça Kasabası bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları